Код за ЄДРПОУ: 38395183 Україна, 11603, Житомирська обл., м. Малин, вул. Суворова, будинок 83Б
Комунальний заклад " Малинський міськрайонний центр первинної медико - санітарної допомоги"
Вітаю Вас Гість | RSS
Поділитися демо: Основні page
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
+1 демо: Основні page
Головна » 2015 » Серпень » 13 » ЗАКОН УКРАЇНИ Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо удосконалення законодавства України з питань охорони здоров’я
16:02
ЗАКОН УКРАЇНИ Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо удосконалення законодавства України з питань охорони здоров’я

ПРОЕКТ № 2311-А

Вноситься
Кабінетом Міністрів України

ЮА. ЯЦЕНЮК

“     ”                     2015 р.

Закон УкраЇни

Про внесення змін до Бюджетного кодексу України
щодо удосконалення законодавства України з
питань охорони здоров’я
______________________________________________

Верховна Рада України  п о с т а н о в л я є:

I. Внести до Бюджетного кодексу України (Відомості Верховної Ради України, 2010 р., № 50—51, ст. 572) такі зміни:

1. Частину другу статті 55 доповнити абзацом такого змісту:

“фінансування державних та комунальних закладів охорони здоров’я та оплату послуг за договорами про медичне обслуговування населення.”.

2. Доповнити розділ VI “Прикінцеві та перехідні положення” пунктами 32—34 такого змісту:

“32. Кабінету Міністрів України під час підготовки законопроекту “Про Державний бюджет України на 2016 рік” передбачити такий порядок розподілу медичної субвенції між місцевими бюджетами, який забезпечить надання відповідним місцевим бюджетам медичної субвенції у 2016 році в обсязі не меншому, ніж у 2015 році, а також передбачити додаткові видатки на адміністративні витрати, пов’язані з реорганізацією державних та комунальних закладів охорони здоров’я згідно з пунктом 1 розділу XІII “Прикінцеві та перехідні положення” Основ законодавства України про охорону здоров’я.

33. Кошти державного бюджету та субвенції, надані з державного до місцевих бюджетів, з 1 січня 2017 року не можуть використовуватися на фінансування закладів охорони здоров’я, що існують у формі бюджетних установ (крім відомчих закладів охорони здоров’я центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері охорони громадського порядку, центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сферах оборони та військового будівництва, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України), та оплату послуг таких закладів охорони здоров’я за договорами про медичне обслуговування населення.

34. Частина друга статті 55 цього Кодексу з 1 січня 2017 року не застосовується в частині видатків на бюджетні установи — заклади охорони здоров’я (крім відомчих закладів охорони здоров’я центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері охорони громадського порядку, центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сферах оборони та військового будівництва, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України), в тому числі оплату праці працівників таких бюджетних установ та нарахувань на заробітну плату. Відповідні видатки з 1 січня 2017 року можуть здійснюватися виключно за рахунок коштів місцевих бюджетів, крім субвенцій, наданих з державного до місцевих бюджетів.”.

ІІ. Прикінцеві положення

1. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

2. Кабінету Міністрів України у двомісячний строк з дня набрання чинності цим Законом:

привести власні нормативно-правові акти у відповідність з цим Законом;

забезпечити перегляд та приведення відповідними центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актів у відповідність з цим Законом.

              Голова
Верховної Ради України

 

Переглядів: 528 | Додав: Expen | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites