Код за ЄДРПОУ: 38395183 Україна, 11603, Житомирська обл., м. Малин, вул. Суворова, будинок 83Б
Комунальний заклад " Малинський міськрайонний центр первинної медико - санітарної допомоги"
Вітаю Вас Гість | RSS
Поділитися демо: Основні page
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
+1 демо: Основні page
Головна » 2015 » Травень » 25 » Подорож для душі
00:51
Подорож для душі

Подорож для душі

Щоденні клопоти, турботи, робота це в основному те, що наповнює наше життя. І за буденністю  інколи виникає бажання влаштувати свято для себе, для душі. Саме такий відпочинок-подорож запропонувала НЕЗАЛЕЖНА профспілка медпрацівників своїм колегам. Маршрут поїздки спав на думку відразу. Чому б не поїхати до Вінниці та не побачити один із найкращих фонтанів світу?

Сказано – зроблено.  Автобус замовили, взяли з собою гарний настрій і в дорогу. Втома після робочого дня відразу розвіялася. За розмовами, жартами  незчулися як доїхали до Вінниці.  А там відразу потрапили на феєричне шоу, яке описати лишень словами у мене не вийде. Та ,мабуть, це не настільки важливо. Головне те, що затамувавши подих ми споглядали за грою води і  пісенними переливами, за новим відео-шоу «Хвилі рідної душі» у форматі  3-D.

   - Любов до рідної пісні, до рідної землі, гордість за Україну переповнили душу кожного з нас, - поділилася своїми враження заступник головного лікаря Комунального закладу «Малинського міськрайонного центру первинної медико-санітарної допомоги»  Олена Раєць.  – Якщо чесно, я взагалі не могла собі уявити всієї величі цього дійства. Дуже задоволена побаченим і поїздкою взагалі.

    - Дуже хвилювалася перед поїздкою, адже в дорогу вирушали після робочого тижня, - розповіла  медичний статистик інформаційно-аналітичного відділу  Вікторія Бащенко. Та молоді колеги оточили такою увагою, співали, жартували, то ж мої побоювання не справдились. Геть забула про втому, насолоджувалась краєвидами, що пропливали за вікном.  Знаєте, у око впало те, що на Вінничинні всі поля засіяні, подовж траси чисто, трава скошена. А відносно шоу скажу так , я ще раз із задоволенням  побувала б там. Адже це неповторне дійство, яке хочеться спостерігати ще один раз.

     -  Я від поїздки очікувала чогось неймовірного, все так і сталося. Від першої до останньої хвилини подорожі була окутана ейфорією радості і щастя. Сподобалось абсолютно все. Особливо запам’яталася екскурсія на казковому трамвайчику по історичній частині Вінниці. Неповторна архітектура, будинки з гарним екстер’єрним освітленням, розповідь екскурсовода – все це залишило у пам’яті неповторні спогади. Раджу всім побувати у гостинному, гарному місті Вінниці, - порадила медичний статистик інформаційно-аналітичного відділу Ірина Севрук.

- А мені у цій поїздці сподобалося все, -  усміхнулась фізичний реабілітолог  Наталка Недашківська, особливо колектив і я!

    Ось на такій позитивній ноті можна було б і завершити розповідь, та хочемо поділитися цікавою інформацією про Вінницький фонтан.

   Отже,  фонтан Рошен збудований у руслі річки Південний Буг поблизу острова Кемпа (Фестивальний). Це найбільший в Україні і в Європі плаваючий фонтан. За оцінками експертів він входить у десятку найкращих і найвидовищних фонтанів  світу. Його унікальність полягає в так званій «зимуючій технології», яка дозволяє опустити конструкцію під лід. Досить часто фонтан Рошен порівнюють із подібним у Дубаї, хоча візуально той більший. Задля встановлення фонтану та проведення реконструкції набережної були проведені роботи по розчистці русла річки Південний Буг в обсязі 28000м3 грунту. Коштували ці роботи 70 мільйонів гривень. Витрати на себе взяв фонд Петра Порошенка.

   З часу відкриття фонтану щовечора тут збираються вінничани та гості місті міста, щоб із завмиранням серця подивитися на музичне шоу. А тому що воно неперевершене, ми особисто переконались.

Переглядів: 491 | Додав: Expen | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites